blauwe achtergrond

VCA Logo

Anti-graffiticoating

 

Anti-graffiticoating gebruik je voornamelijk op gevels, panden en objecten die vaker dan normaal ondergeklad worden met graffiti. Door een anti-graffiticoating op te laten brengen, voorkomt u onherstelbare beschadigingen aan uw object, oplopende door veelvuldig verwijderen van graffiti. De graffiti die vervolgens weer opgespoten wordt is veel minder schadelijk (beschadigingen) voor u gevel dan zonder coating. De coating vormt als het ware een veilig transparant laagje tussen de baksteen en de graffiti.

D&P Gevelonderhoud werkt voornamelijk met 1 soort coatingsysteem genaamd B-wax, deze coating is volledig biologisch afbreekbaar en dus milieuvriendelijk. Bovendien is deze coating voor 90% transparant, natuurlijk belangrijk voor de uitstraling van u gevel, pand of object.

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent de anti graffiticoating, vult u dan het contact formulier in, onder de button offerte aanvraag. Uiteraard kunt u ons ook op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 telefonisch bereiken voor meer informatie.