blauwe achtergrond

VCA Logo

Dakgootreiniging

 

Mos, bladeren, zand en vuil zijn er vaak de oorzaken van, dat de afvoeren van het hemelwater verstopt raken. Het water kan niet tijdig worden afgevoerd en loopt over de rand van de dakgoot langs uw gevel, in de spouw en uiteindelijk naar binnen in uw woning. Een vochtige muur zorgt voor allerlei extra problemen, en het kan zelfs de oorzaak zijn van agressieve schimmelvorming in uw woning, wat weer tot allergie en astma kan leiden. Stilstaand water in de dakgoten zorgt weer voor extra ongedierte, stankoverlast en wildgroei van allerlei grassoorten, wat weer resulteert in een volkomen dichtgegroeide dakgoot, die dus geen enkele bijdrage meer levert aan de afvoer van het hemelwater, kortom, door periodiek het platte dak en/of de dakgoten te laten reinigen en te inspecteren door D&P gevelonderhoud voorkomt u veel problemen.

D&P Gevelonderhoud rekent € 5,- euro voor de reiniging van een strekkende meter dakgoot, deze actieprijs is incl. Btw, voorrijkosten en de afvoer van het vuil, en is geldig in de gehele regio Zuid-Holland.

Vanaf 60 strekkende meter wordt dit € 4,50 euro, boven de 120 strekkende meter zijn de indicatieprijzen op aanvraag, deze opdrachten worden doorgaans eerst uitvoerig met de opdrachtgever/ contactpersoon geëvalueerd. Ook worden, zo nodig hoogwerkers ingezet om de opdrachtomschrijving uit te voeren.

Ook plaats D&P Gevelonderhoud complete gootdrainsystemen in de dakgoot, dit systeem wordt vaak toegepast in “Groene Gebieden”, ter preventie van constant vollopende dakgoten. Het Systeem zorgt ervoor dat de dakgoten compleet vrij blijven van grof vuil, zoals: bladeren, eikels, mossen en takken. Het Systeem dient 1 keer in de 3 jaar te worden gereinigd.

De werkzaamheden "Dakgootreiniging" omvatten:

  • het uitscheppen, uitvegen en strak navegen van de dakgoten.
  • het verwijderen van aangekoekt vuil zoals mos en verharde modder.
  • het reinigen van rooster en afvoeren.
  • het eventueel plaatsen van bolroosters in de afvoerkanalen.
  • het afvoeren van het vuil naar een erkende vuilstortplaats.
 

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent dakgootreiniging, of gootdrainsystemen, vult u dan het contact formulier in, onder de button offerte aanvraag. Uiteraard kunt u ons ook op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 telefonisch bereiken voor meer informatie.