blauwe achtergrond

VCA Logo

D&P Draadsysteem

 

D&P Gevelonderhoud maakt gebruik van een draadsysteem wat zich de afgelopen jaren heeft bewezen als het beste draadsysteem op de markt. Dit simpel maar effectief systeem is opgebouwd uit: houders, veertjes en weringsdraad. Het simpelste systeem zorgt voor een tussenruimte van 95 mm tussen plek van overlast en weringssysteem. D&P Gevelonderhoud heeft de beschikking over diverse verschillende soorten houders, speciaal gemaakt voor de wering van alle soorten gevogelte, van klein tot zeer groot.

De metalen houders worden vast gebord in de ondergrond, en mocht dit niet toepasbaar zijn op de desbetreffende overlastplaats, met een speciaal verbinding component vastgelijmd op de ondergrond. Hierna worden de speciale veertjes geplaats, voor de flexibiliteit van het te plaatsen weringsdraad, het UV bestendig, met ingevlochten nylon, roestvrij stalen weringsdraad wordt als laatste fase, op spanning aangebracht, hierna is het systeem operationeel en kunnen de vogels niet meer landen op de eerdere overlastplaatsen.

Bij dit systeem worden eerst de metalen houders geplaats, indien deze niet kunnen worden vast gebord op de ondergrond, dienen de houders te worden vastgelijmd met een speciaal bindingsmiddel, dit verbindingsmiddel dient 24 uur uit te drogen voordat het weringsdraad kan worden aangebracht. Speciaal gemaakt voor buizen en en pijpen gebruikt D&P Gevelonderhoud een apart bevestigingssysteem voor de houders.

Het systeem wordt toegepast op richels, randen, smalle vensterbanken en kozijnen en kan worden toegepast bij overlast van alle soorten gevogelte van klein tot zeer groot. Het systeem zorgt voor twee dingen:

  1. Het gevogelte kan na installatie van het draadsysteem niet meer landen op de eerdere overlastplaats (Bij richels, smalle vensterbanken en kozijnen)
  2. Het gevogelte kan niet meer over de rand kijken, en dus ook niet meer op de eerdere overlastplaatsen alles bevuilen (uitkijkplaatsen gevogelte, randen, dakranden)
 

Ook dit weringsysteem is bijna onzichtbaar, en geeft dus geen afbreuk op de uitstraling van uw object.

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent het D&P Draadsysteem, vult u dan het contact formulier in, onder de button offerte aanvraag. Uiteraard kunt u ons ook op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 telefonisch bereiken voor meer informatie.