blauwe achtergrond

VCA Logo

D&P Gaassysteem

 

Dit systeem wordt voornamelijk gebruikt om inwendige isolatie te beschermen, zoals bij open damwandbeplating, bij openingen tussen de dakgoot en dakpannen of bij openingen in de beplating van gebouwen en objecten. Na de plaatsing van dit weringsysteem zijn de toegangswegen van de vogels, naar de isolatie en de nesten volledig afgesloten. het gaassysteem kan worden ingezet tegen alle soorten vogels, van klein tot groot.

Het weringsgaas wordt veelal vast gebord op de ondergrond voor extra stevigheid, op ondergronden waar niet in mag worden geboord, wordt het systeem, of vast gelijmd met speciaal bindingsmiddel, of vast gelegd, met roestvrij staaldraad. De door D&P Gevelonderhoud gebruikte Gaassystemen hebben een zinken coating en zijn onderhoudsvrij. Ook worden verschillende maasbreedtes gebruikt, afhankelijk van het type gevogelte en overlastplaats.

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent de beschikbare gaassystemen, vult u dan het contact formulier in, onder de button offerte aanvraag. Uiteraard kunt u ons ook op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 telefonisch bereiken voor meer informatie.