blauwe achtergrond

VCA Logo

Gevel/ systeembeplating/ betonranden

 

Het merendeel van de gebouwen en bedrijfspanden zijn uitgerust met gevelbeplating of betonnen randen. Helaas raken de gevelbeplating of betonranden in de loop der jaren vervuild door alg-groei en atmosferische invloeden.

D&P Gevelonderhoud gebruikt 2 basistechnieken, om deze beplating/ betonranden weer volledig in originele staat te brengen, samen zijn ze toepasbaar op elke soort gevelsysteembeplating. Er wordt na een grondige inspectie van de beplating/ betonranden en omgeving, bepaald welke basistechniek er het beste toepasbaar is op de gevel/ systeembeplating of betonranden.

Hieronder kunt u het overzicht vinden van de 2 basistechnieken.

Stoom cleaning

 

Stoom cleaning is de meest gebruikte manier van reinigen op de gevel/ systeembeplating en betonranden. Deze basistechniek verwijderd het meeste vuil van de ondergrond. Het warme water lost de vervuiling op, en door de druk wordt het vuil van de gevelbeplating of betonranden afgespoten. Hierbij gebruiken we hoge druk tot 500 BAR en varieert de watertemperatuur van 10 tot 110 graden, afhankelijk van de soort gevel/ systeembeplating of de hardheid van de betonnen randen.

Tukkerpolesysteem

 

Het tukkerpole®systeem (telescopisch glas bewassysteem) is niet alleen op glas, maar ook op Gevel/ systeembeplating toepasbaar. Door het borstelen van de gevelbeplating, in combinatie met sproeiend osmosewater onder 10 bar druk, kan alle algenvervuiling worden verwijderd. Ook wordt er vaak in combinatie met een gepast reinigingsmiddel gewerkt. Dit reinigingsmiddel wordt eerst op de beplating geneveld of vermengd in het watersysteem, aanwezig in het bedrijfsvoertuig, hierna wordt de beplating geborsteld en afgespoeld met osmosewater.

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent het reinigen van gevel/ systeembeplating/ betonranden, vult u dan het contact formulier in, onder de button offerte aanvraag. Uiteraard kunt u ons ook op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 telefonisch bereiken voor meer informatie.