blauwe achtergrond

VCA Logo

Glazenwasserij

 

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Een goede reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan de specialisten van D&P Gevelonderhoud. D&P Gevelonderhoud heeft al jaren ervaring met het reinigen van glas, omlijsting en kozijnen, daardoor hebben wij voor elk gebouw een passende oplossing. D&P Gevelonderhoud verzorgt voor verschillende organisaties, instanties en VvE beheer binnen de regio Zuid-Holland de periodieke glasbewassing.

D&P Gevelonderhoud werkt voornamelijk met het tukkerpole®systeem, dat maakt het mogelijk vanaf de grond, tot 13,5 meter hoog, glas te bewassen met een streeploos resultaat. Dankzij het Tukkerpole®systeem en het gebruik van hoogwerkers kunnen wij elk pand, groot of klein, het glas, omlijsting en kozijnen efficiënt en effectief reinigen.

Ook voor het interne glas van uw organisatie, instantie, bedrijf, kantoorcomplex, pand, ect, kunt u bij D&P Gevelonderhoud terecht. Zo wordt er, na een grondige evaluatie, een compleet, specifiek, op uw organisatie en wensen gericht overzicht werkzaamheden opgemaakt, zodat u te allen tijde inzicht heeft op de periodieke werkzaamheden, data’s en tijden van uitvoering.

D&P Gevelonderhoud verzorgt ook een periodiek/jaarlijks overzicht van de bewassingen aan het object, zo heeft u ten alle tijden inzicht, wanneer het glas in de buitengevels van het object wordt gewassen en bewassen is. Zo heeft u verder geen omkijken naar de uitstraling van uw object.

De voordelen van het Tukkerpole®systeem (telescopische glasbewassing)

 
  1. Tot 13,5 meter werken, geen valgevaar.
  2. Hoge productiviteit, iedere gewenste plek bereikbaar.
  3. D&P Bedrijfsvoertuigen beschikken over een capaciteit van 750 liter osmosewater aan boord.
  4. Geen verplaatsing noodzakelijk tot 100 meter van plaatsing D&P bedrijfsvoertuig.
  5. Tukker®polesysteem toepasbaar op bijna alle gevelbeplating.
  6. Super streeploos resultaat, totaal geen schoonmaakmiddelen, 100% kalk vrij water.
  7. Uiteraard volledig milieuvriendelijk, chemie en schoonmaakmiddelen reductie 100%.
 

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent Glazenwasserij, vult u dan het contact formulier in, onder de button offerte aanvraag. Uiteraard kunt u ons ook op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 telefonisch bereiken voor meer informatie.