blauwe achtergrond

VCA Logo

Verwijderen van Graffiti

 

Graffiti, kunst voor de één, een doorn in het oog voor de ander. D&P Gevelonderhoud verwijdert daarom snel en effectief graffiti van alle soorten ondergronden. Voor het verwijderen van graffiti gebruikt D&P Gevelonderhoud 4 verschillende technieken.

Stoom cleaning

 

Stoom cleaning is de meest eenvoudige en meest gebruikte manier van graffitiverwijdering. Het warme water lost de graffiti op, en door de druk wordt het vuil van de gevel afgespoten. Hierbij gebruiken we hoge druk tot 250 bar en wordt de watertemperatuur ingesteld op 110 graden Celsius.. Ook wordt er vaak in combinatie met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel gewerkt, dit om met zo laag mogelijke waterdruk te werken, om zo het gevelmateriaal zoveel mogelijk te sparen.

Zandstralen

 

Er wordt er voor zandstralen gekozen als de graffiti al lange tijd aanwezig is en al diep in de bakstenen ondergrond is ingetrokken. Deze graffiti kan dan niet meer goed worden verwijderd met stoom cleaning. Het zandstralen gebeurt onder lage druk, en verwijderd het toplaagje van de steen, zodat de steen er als nieuw uit komt te zien.

Graffitiremover Topper

 

Voor het verwijderen van graffiti op bijv. plastic, beplating, glas of ijzer wordt een krachtig reinigingsmiddel gebruikt, genaamd Topper, deze graffitiremover wordt aangebracht op de opgespoten graffiti, heeft 2 a 4 minuten inwerktijd nodig, om de graffiti los te weken van de ondergrond, en verwijderd de graffiti zonder de ondergrond aan te tasten, en zonder verdere gebruik van externe waterkracht machines.

Schilderen

 

Is de Graffiti opgespoten op het geschilderde gedeelte van de gevel, de beplating of object, en de graffiti is niet meer te verwijderen d.m.v. graffitiremover Topper, dan wordt er voor gekozen het gedeelde te schilderen. Wij zoeken zorgvuldig naar de juiste kleur. Bij een inspectie vooraf neemt D&P Gevelonderhoud een kleursample van de ondergrond mee, en laat deze observeren door een specialistisch schilderbedrijf. Op deze manier wordt altijd de juiste kleur gekozen..

D&P Gevelonderhoud kan dit zowel op projectbasis als op contractbasis verzorgen. Wanneer u voor contractbasis kiest, garanderen wij de representatieve uitstraling van het beoogde object. Bij constatering van nieuwe opgespoten graffiti wordt deze binnen 48 uur verwijderd.

D&P Gevelonderhoud heeft een speciale Button bovenaan de website zodat contracthouders de opgespoten graffiti eenvoudig en supersnel kunnen melden.

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent graffitiverwijdering, vult u dan het contact formulier in, onder de button offerte aanvraag. Uiteraard kunt u ons ook op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 telefonisch bereiken voor meer informatie.