blauwe achtergrond

VCA Logo

Impregneren (hydrofoberen)

 

D&P Gevelonderhoud impregneert (ander woord voor hydrofoberen) uw gevel of ondergrond met veilige beschermingsmiddelen die volledig transparant en waterafstotend zijn, maar daarnaast ook blijven ademen. Deze middelen zijn speciaal ontwikkeld tegen vochtdoorslag door gevels en voorkomen vochtschade, schimmelvorming, mos groei en andere vormen van erosie. Het is dus van groot belang om een gevel of ondergrond na reinigingswerkzaamheden te laten impregneren.

De gevel of ondergrond zal dan geen water meer opnemen. Hierdoor heeft vuil dat in het water zit dus ook minder kans om zich te hechten. Het spoelt met het water mee de gevel of ondergrond af. Omdat de gevel of ondergrond droog blijft, zal deze een grotere isolerende werking hebben zonder dat de ventilerende werking verloren gaat. Dit kan ook nog een aanzienlijke energiebesparing tot gevolg hebben.

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent Impregneren, vult u dan het contact formulier in, onder de button offerte aanvraag. Uiteraard kunt u ons ook op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 telefonisch bereiken voor meer informatie.