blauwe achtergrond

VCA Logo

D&P Netsystemen

 

D&P Gevelonderhoud maakt gebruik van het merk Network Bird Netsystemen.

Het gebruikte netsysteem kan in alle maten worden gesneden en is in diverse kleuren en diverse maas breedtes, afhankelijk van het type gevogelte/ overlast te verkrijgen. Het Systeem kan worden gebruikt voor de wering van alle soorten gevogelte van klein tot zeer groot.

Netsystemen worden vaak toegepast om parkeerplaatsen, zwembaden, vijvers, tuinen, speelplaatsen, grote inkepingen bij gebouwen, kerken, enz., enz. vogelvrij te maken en te houden.

Het netsysteem wordt met behulp van verankeringen in de ondergrond in combinatie met staaldraad op de overlast plaatsen aangebracht en hierdoor kan het gevogelte niet meer landen, nestelen of de ondergrond bevuilen.

Ook wordt er onderscheid gemaakt, qua maasbreedte van de ringen in het netsysteem zelf. Dit wordt aangepast aan het gevogelte die de overlast veroorzaken.

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent de Netsystemen, vult u dan het contact formulier in, onder de button offerte aanvraag. Uiteraard kunt u ons ook op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 telefonisch bereiken voor meer informatie.