blauwe achtergrond

VCA Logo

Reiniging van verhardingen, parkeergarages en terrassen

 

Met onze geavanceerde hogedrukreinigingsunits ontdoen wij alle verhardingen zoals pleinen, straten, parkeergarages en terrassen van verontreinigingen zoals algen, mos, kauwgum, olie, vet en remsporen. D&P Gevelonderhoud reinigt pleinen, straten, terrassen en parkeergarages met speciale reinigingsapparatuur. Met een door hoge-druk Unit aangedreven terrasreiniger wordt de ondergrond gereinigd.

Doordat de wateraanvoer in de terrasreiniger wordt verwarmd tot 95 graden wordt de verontreiniging op de ondergrond losgeweekt en verwijderd door de 3 roterende lansen in de terrasreiniger, een voordeel van het gebruik van deze techniek is, dat er totaal geen opspattend water of vuil is, in tegenstelling tot de normale manier van Stoom cleaning met een enkele lans.

Behalve verhardingen, terrassen en straten, reinigen wij ook parkeergarages. Hierbij ontdoen wij met hogedrukreinigingsunits en schrobmachines alle vloeren, wanden, pilaren, verlichtingsapparatuur en plafonds van hardnekkige vervuilingen zoals olie, vet en remsporen en kauwgum.

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent object reiniging vult u dan het contact formulier in, onder de button offerte aanvraag. Uiteraard kunt u ons ook op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 telefonisch bereiken voor meer informatie.