blauwe achtergrond

VCA Logo

D&P Speciale Weringsystemen

 

D&P Gevelonderhoud maakt gebruik van een 2tal speciale weringssystemen.

1. Bird Free optical Gel

 

Bird Free optical gel is een alternatief vogelweringssysteem dat wordt toegepast op overlastplaatsen zoals winkeloverkappingen, inkomsthallen, en intredes, en staat bekend als een zeer onopvallend weringssysteem.

De Gel geeft ultraviolet licht af, wat de vogels herkennen als vuur/ brand. De Gel is niet giftig en dodelijk voor gevogelte, en blijft 2 tot 4 jaar effectief, afhankelijk van het type ondergrond. Dit weringsysteem wordt aangebracht op de overlastplaats m.b.v. doorzichtige plastic schaaltjes, de schaaltjes worden vastgelijmd met speciaal bindingsmiddel. Ook kunnen, indien vereist, de schaaltjes met speciale klemmen worden opgehangen.

2. Daddi Long Legs

 

Daddi Long Legs is een vogelweringsysteem dat wordt gebruikt op bijv. platte daken en lantaarnpalen. Het weringssysteem bestaat uit een roterende kop met lange sterke roestvrijstalen draden met kleine stalen balletjes aan het einde van het staaldraad. Zodra de wind of gevogelte tegen het systeem aankomt begint het systeem te draaien. Het irriteert de vogels niet alleen bij aanraking, maar verhinderd ook dat het gevogelte kan landen. D&P Gevelonderhoud gebruikt 2 afmetingen Daddi Long Legs, afgestemd op de overlastplaatsen.

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent de speciale vogelweringsystemen, vult u dan het contact formulier in, onder de button offerte aanvraag. Uiteraard kunt u ons ook op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 telefonisch bereiken voor meer informatie.