blauwe achtergrond

VCA Logo

D&P Vogelweringspennen

 

Dit is het meest gebruikte weringsysteem tegen vogels. De weringspennen worden met een speciale bindingsmiddelen bevestigd op de overlastplaatsen. Vogels kunnen daardoor niet landen, nestelen of bijv. over de dakrand heen kijken.

D&P Maakt gebruik van 2 soorten vogelweringspennen. Weringspen type 1 kan worden ingezet tegen alle soorten vogels tot en met meeuwen, weringspen 2 wordt ingezet tegen de grootste soorten vogels, waaronder zeemeeuwen. Beide type weringspennen hebben een basis van 4 pennen in de breedte, voor optimale bescherming en wering van alle soorten gevogelte.

Hieronder een overzicht van de 2 type weringspennen:

Type 1

Het door D&P Gevelonderhoud gebruikte type 1 naaldstripsysteem is transparant, heeft scherpe maar afgeronde punten en veren lichtjes mee. Hierdoor kan het gevogelte zich niet verwonden zoals bij vlijmscherpe RVS- weringspennen. De vogelpennen zijn onweerbestendig en onderhoudsvrij. Het naaldstripsysteem bestaat geheel uit versterkt kunststof, en is na genoeg bijna onzichtbaar op de ondergrond.

Type 2

Het door D&P Gevelonderhoud gebruikte type 2 naaldstripsysteem is speciaal bedoeld voor het grote gevogelte zoals zeemeeuwen, deze pennen zijn wel van RvS, maar hebben ook de afgeronde punten, zijn ook onweerbestendig en onderhoudsvrij zoals type 1. Deze pennen zijn 5 cm langer dan type 1 en ook de tussenruimte tussen de pennen in de breedte is groter dan bij type 1.

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent de naaldstripsystemen, vult u dan het contact formulier in, onder de button offerte aanvraag. Uiteraard kunt u ons ook op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 telefonisch bereiken voor meer informatie.