blauwe achtergrond

VCA Logo

Vogelweringssystemen

 

De overlast van vogels wordt voornamelijk veroorzaakt door hun uitwerpselen (tot wel 10 kg. per vogel/per jaar) die gedeeltes van gebouwen en woningen bevuilen en aantasten. Verfwerk, gevelbeplating, steensoorten, ramen en toegangswegen van gebouwen, bedrijven en woningen worden bevuild, en uiteindelijk raken de delen zo vervuild en aangetast dat alleen vervanging van het desbetreffende deel nog volstaat. Ook verspreiden vogels allerlei ziektes (zoals paratyfus) en kunnen ze parasieten zoals mijten, teken, vlooien en luizen bij zich dragen. De nesten zelf trekken weer ongedierte aan. Overlast van de vogels en hun nesten leiden uiteindelijk tot grote financiŽle schade, tenzij er adequaat wordt opgetreden en de noodzakelijke maatregelen worden genomen om de vogels voorgoed te weren.

D&P Gevelonderhoud werkt met een variatie van weringsystemen, om alle soorten vogels te weren en uw gebouw, woning, etc. vogelvrij te houden. In het menu aan de linkerzijde kunt u over elk weringsysteem afzonderlijke uitleg, informatie en foto's vinden over de toepasbaarheid van het desbetreffende weringssysteem.

Ook kunt u hieronder een klein overzicht vinden van de weringssystemen die D&P Gevelonderhoud gebruikt om de overlast van gevogelte tot 99% terug te dringen. D&P Gevelonderhoud maakt alleen gebruik van diervriendelijke weringssystemen. Ook is er onderaan de blz. een algemeen overzicht omtrent de werkzaamheden.

 

Algemene voorbereiding & Uitvoering

  1. Overlastevaluatie
  2. Eventuele voorreiniging van bevestigingsplaatsen vogelweringsysteem.
  3. Plaatsing weringssysteem.
  4. Overlast gevogelte verdwenen.
  5. Eventuele periodieke evaluatie en onderhoudsovereenkomst D&P gevelonderhoud.
 

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent vogelweringsystemen, vult u dan het contact formulier in, onder de button offerte aanvraag. Uiteraard kunt u ons ook op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 telefonisch bereiken voor meer informatie.